miercuri, 2 februarie 2011

Pui cu smantana si ciuperci

Povestea mea cu puiu' cu smantana a inceput in anul intai de facultate. Intr-o buna zi a venit Bianca la mine cu mancare de la mama ei, ghiciti ce? Era pentru prima data cand mancam pui cu smantana si mi se parea geniala combinatia.
De atunci am incercat toate retele posibile si de ceva timp respect una singura...pe a mea  :D
Asadar sa trecem la treaba!
Bineinteles ca e cu dedicatie pentru Bianca :)

Ingrediente
  • 6 pulpe de pui superioare
  • 500 g ciuperci sau bureti
  • 800 g smantana
  • 1 lingura unt
  • boia, sare, piper, patrunjel


1. Fierbem carnea de pui, avand grija sa adunam spuma. Carnea fiarta se scoate, iar supa se pastreaza.
2. Dezosam pulpele fierte si maruntim carnea.O condimentam dupa gust.



3. Intr-o tigaie se pune o lingura de unt. Frigem puiul.



4. Spalam, stoarcem si tocam ciupercile si le adaugam peste pui.



5. Peste pui si ciuperci se toarna supa fierbinte( cat sa cuprinda tot). Se lasa la foc mic.



6. Cand a scazut zeama adaugam smantana si amestecam.




7. Mai lasam sa dea cateva clocote si  condimentam dupa gust.


Sa ma credeti pe cuvant ca e delicioasa :)


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu