marți, 15 februarie 2011

Rulada de curcan

Ce poti sa faci de "papa" cand ai manca ceva , dar nu stii ce? Raspunsul: o rulada de curcan :)


Ingrediente:
  • 1 piept de curcan
  • 1 gogosar crud
  • 300 g de ciuperci
  • 200g de sunculita afumata
  • 50 g unt
  • sare, piper, usturoi granulat


1. Se feliaza pieptul si se bate cu ciocanul. Pe o folie de aluminiu se intinde untul si feliile de piept. Se condimenteaza.



2. Ciupercile se calesc in putin unt. Gogosarul si sunculita se maruntesc.




3. Toate cele de mai sus se aseaza usurel peste carnita. Nu uitam sa mai condimentam din cand in cand.  Cantitatea de umplutura trebuie adaptata la marimea pieptului. Daca puneti prea mult cele doua capete nu se mai apropie.




4. La sfarsit ne ajutam de folia de dedesubt si infasuram rulada. O asezam intr-o forma si o dam la cuptor o ora. Se taie folia si se mai lasa apoi 10-15 minute, ca sa se rumeneasca putin.





Pofta buna!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu