luni, 4 aprilie 2011

Pui cu ciuperci si smantana - varianta 2

Aceleasi ingrediente, altfel asezate, rezultatul final... va las sa apreciati...
Simplu si delicios...

Ingrediente:
  • 500g piept de pui
  • 750g ciuperci
  • 2 cepe
  • 500g smantana
  • patrunjel
  • condimente
1. se taie pieptul de pui cubulete, se condimenteaza si se prajeste in putin ulei pana e patrunsa bine

2. in alta tigaie se caleste ceapa taiata marunt, apoi se adauga ciupercile taiate si condimente (cimbru, maghiran, busuioc...) si se lasa la foc mic pana se inmoaie ciupercile

3. peste ciuperci se adauga carnea de pui

4. apoi se adauga smantana, se amesteca usor si se mai lasa pe foc aprox 2 minute

5. se serveste cu patrunjel proaspat
POFTA BUNA!


2 comentarii:

  1. Asta este prima reteta care am impresia ca am sa o incerc de pe Dulciura ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. E foarte buna mancarica. Chiar n-am mai facut de mult. Multumesc ca mi-ai amintit reteta.

    RăspundețiȘtergere