Ingrediente
- 120 g unt
- 150 g zahar
- 1 ou
- 130 g faina
- 30 cacao neagra
- jumatate de lingurita de praf de copt
- 260 g ciocolata alba
- esenta vanilie
- un praf de sare
2. Se adauga oul si esenta si se bate bine.
3. Intr-un alt vas amestecam faina, cacao, putina sare si praf de copt.
4. Peste compozitia initiala incepem sa adaugam putin cate putin din amestecul de la punctul 3.
5. Taiem ciocolata alba in bucatele mici si o mestecam cu compozitia.
6. Incingem cuptorul. Asezam hartie de copt intr-o tava si cu o lingurita modelam viitoarele fursecuri. Distanta intre ele trebuie sa fie de aprox. 5 cm.
6. Se coc la foc mediu 10-15 min. Cand se scot nu va speriati ca sunt moi. Se lasa in tava 5-6 min si apoi se dau sa se racoreasca pe un grilaj. Se vor intari si vor deveni crocante si delicioase.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu