sâmbătă, 23 februarie 2013

Rulouri cu... ce vreti

 O gustare faina din punctul meu de vedere. Lipia e facuta din tarate de ovaz si psyllium despre care voi reveni in curand, iar umplutura poate fi cu orice doriti. In cazul de aici a fost un carnat.
Daca scoateti psyllium lipia va respecta principiile Dukan. De asemenea trebuie sa ganditi atent si umplutura.

Ingrediente:
  • 2 oua
  • 2 linguri de tarate de ovaz
  • 1 lingura de psyllium
  • 1 carnat
1. Batem ouale cu sare, dupa care adaugam taratele. Trebuie sa avem o consistenta ca de aluat de clatite asa ca vom completa cu apa. Mai asteptati putin deoarece taratele se vor umfla si va fi nevoie iar de apa.

2. Incingem o tigaie de teflon si coacem lipia doar pe o parte pana se desprinde.

3. Incingem cuptorul. In tava intindem o hartie de copt. Rulam carnatul sau orice vreti (branza, pui) pe partea necoapta si dam la cuptor pana se rumeneste.

Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu